Хостел

Хостел Изида 2 е построен през 2014 г. От тогава, той предлага на своите гости уютно и тихо място за настаняване, подходящо за всеки, който желае да „избяга“ от шумното и забързано ежедневие.

Хостелът се намира на 5 км от сърцето на град Добрич, на улица Антон Стоянов 2. Всяка стая е със собствен санитарен възел и баня. Обзаведени са с оптимално подбрани мебели, осигуряващи всичко необходимо за Вашия престой. На разположение на нашите гости е предоставен плазмен телевизор с кабелна телевизия, както и безжичен безплатен интернет на територията на целия обект.

Хостел Изида 2 разполага със 17 единични стаи, 19 двойни стаи с отделни легла, 3 тройни стаи и 6 студийни апартамента с двойно легло. Част от апартаментите имат кухненски бокс. Всяка стая в хостела е климатизирана и разполага с плоскоекранен телевизор. Всички имат собствена баня и тоалетна, а 36 от тях имат и тераса. В комплекса има футболно игрище, както и два закрити тенис корта, които са на разположение на гостите след резервация и заплащане. Достъпът до Хостел Изида 2 е контролиран от денонощна охрана, което осигурява допълнителна сигурност и спокойствие на нашите гости.

Настаняването става след регистрация на рецепцията на хотел Парк Хотел Изида, намиращ се на ул. Генерал Колев 49. От там, гостите ще получат своят ключ и фактура за престоя си в Хостел Изида 2.

ТРОЙНА СТАЯ
ДВОЙНА СТАЯ
ЕДИНИЧНА СТАЯ
СТУДИЕН АПАРТАМЕНТ

Резервирай почивка онлайн

Свържи се с нас още днес