Конферентен туризъм

ПАРК ХОТЕЛ ИЗИДА разполага с една конферентна и една дискусионна зали, всяка от които е добре обзаведена и оборудвана с модерна техника и апаратура, възможности за мултимедийни презентации, професионално озвучаване с непрекъснато техническо присъствие,  както и така необходимия на бизнеса безжичен интернет. Залите предлагат защитават статута ни на бизнес хотел с отлични условия за провеждане на мероприятия от различен вид: конференции, фирмени обучения, презентации, работни срещи, промоции и други подобни.

Във всяка от залите е предвидено и резервно помещение, в което участниците в конференции, лекторите  и други могат да разположат техника и материали, така че да са достърни дори при събития, провеждани в рамките на по-дълъг период от време. Разполагат и с отделен вход за удобство на хората, които не са отседнали в хотела.

Чрез различно пренареждане на конферентните зали (киносалон, П-образно, класна стая и др.) се създава различна  оптимизация на пространството и има възможност за настаняване на различен брой участници.

Зала Местоположение Капацитет
(седящи места)
Дискусионна зала „Изида“ 2-ри етаж 30+
Конферентна зала „Добрич“ 1-ви етаж 80-90

 

Дискусионна зала „Изида“

Дискусионна зала „Изида“ е обзаведена с елипсовидна маса за провеждане на дискусии от различен характер, има изградена дискусионна система с председателски и делегатски микрофонни пултове. Допълнително в залата е разположен президиум с 3 работни места, които също са оборудвани с озвучаване.

Конферентна зала „Добрич“

Конферентна зала „Добрич“ е обзаведена със столове и удобни сгъваеми маси, както и с президиум с 3 работни места и озвучаване.

При желание от Ваша страна за ползване на някоя от залите за конгресен туризъм в Парк хотел „Изида“ самостоятелно или в комбинация  с други услуги, моля, изпратете ни запитване, за да Ви отговорим с оферта според нуждите Ви.

Резервирай почивка онлайн

Свържи се с нас още днес