За хотелаПАРК ХОТЕЛ ИЗИДА е построен през есента на 2009 година и оттогава посреща гостите си. Хотелът работи целогодишно и отговаря на европейските стандарти за делуксови хотели.

Комплексът изящно се вписва в ландшафта на градски парк “Свети Георги” с обширни зелени площи, разнообразни дървесни видове и алеи за разходка.

Разположен е в централната част на град Добрич на около 40 км. от летище Варна и пак на толкова от красивите плажове на Черноморското крайбрежие и уникалните голф игрища край град Балчик. „Изида“ е двуетажен делуксов хотел и според националната система за категоризация носи категория 3 звезди. Дизайнът е изискан, стилните форми и тонове оформят външния и вътрешен облик на хотела.

Уникалното за града разположение допринася за изградения имидж на тих и спокоен хотел, предпочитано място за отдих и рекреация в рамките на градска среда. Принадлежащите към хотела тенис кортове ви дават възможност да практикувате и спортен туризъм, както и да наблюдавате провеждащите се тенис-турнири, директно от вашата стая, или от специално обособени за целта места на покрива на хотела.

Дворът на хотела се слива естествено с градския парк и създава спокойна и тиха атмосфера за отдих и почивка. Подходящ е както за семейства с деца, така и за индивидуални туристи и организирани групи. Хотелът предлага прекрасни условия за добро прекарване и забавления на спортисти, бизнесмени, любители на природата, търсещи тук красотата и свежия въздух в условията на градска среда.

Благоприятното месторазположение на хотела дава възможност на гостите бързо да стигнат до централната пешеходна зона на града, която е само на 5 минути пеша, след приятна разходка през градската градина.

На рецепцията гостите на хотела могат да получат денонощно пълно информационно обслужване. Хотелът разполага с безплатни паркинги пред сградата на хотела и пред тази на Спортна зала УСШ. На разположение е и платен паркинг, който се намира непосредствено до горния вход на Парк Хотел Изида.

Добрич е предпочитана дестинация за туристи и бизнес хора, заради ключовото си разположение в близост до Варна и значимите културно-исторически и икономически центрове в Добруджа. Градът е красив, тих и спокоен и предлага редица забележителности на тези, които го посещават за първи път. В Добрич могат да се разгледат къщата-музей и литературният музей Йордан Йовков, къщата-музей на актрисата Адриана Будевска, Етнографската къща, Историческия и Етнографският музей на Добрич, Мемориалния комплекс и други.

Резервирай почивка онлайн

Свържи се с нас още днес